Stimati clienti,

Vă informăm că în perioada 17-20.04 magazinul nostru online este în concediu cu ocazia sarbatorilor. Toate comenzile plasate în aceste zile vor fi procesate și livrate începând cu data de 21.04. Vă dorim sărbători pline de liniște!

Avand in vedere situatia COVID-19 si instituirea noilor măsuri luate prin Ordonanță MIlitară în lupta împotriva pandemiei de coronavirus in Romania incepand din data de 22 martie, va anuntam ca atat Sport Couture cat si firma de curierat au luat toate masurile de preventie si livrarile sunt operate in conditii normale.

Pentru noi este o prioritate siguranta angajatilor si clientilor nostri.

Prin prisma evenimentelor recente, vrem sa va comunicam masurile pe care le luam in conformitate cu cerintele autoritatilor si a Organizatiei Mondiale de Sanatate, prioritatea noastra fiind siguranta clientilor, angajatilor si a partenerilor nostri.

Personalul nostru beneficiaza de dezinfectant, manusi si masti de protectie si sunt instruiti sa foloseasca solutii antibacteriene dupa fiecare contact.

Impachetarea produselor si pregatirea coletelor are loc in conditii de igiena, conform cerintelor si recomdarilor autoritatilor si a Organizatiei Mondiale de Sanatate.

Livrarea coletelor este realizata de Fan Courier in conditii de maxima siguranta, despre care puteti afla mai multe aici https://www.fancourier.ro/masuri-interne-de-prevenire-a-raspandirii-covid-19/ , totodata, va informăm că începând cu data de 1.04.2020, FAN Courier lansează Livrarea Contactless pentru toate expedițiile care nu au ramburs în cont sau ramburs numerar, mai multe detalii pe https://kidzsport.ro/pages/informare-fan-courier.

Vom continua sa ne concentram eforturile pentru a va oferi o produsele la un nivel ridicat de protectie si o experienta de shopping la un nivel cat mai inalt.

Va multumim

 In aceasta perioada, departamentul de customer support poate fi contactat la:

Telefon mobil: 0786 500 700

E-mail: customer@kidzsport.ro

Intre orele 09:00 - 18:00 de Luni-Vineri.

#staysafe #orderonline